• img Golf

Hvad er sightseeing bus og bil?

Sightseeingbus eller klassisk elbil er en type elektriske vogne til voksne, der bruges til turistattraktioner, en sporvogn designet til sightseeing.Normalt er det et åbent elektrisk køretøj, der ligner en tilpasset golfvogn.På 4×4 køretøjet kan besøgende på den elektriske klassiske bil høre om byens historie, kultur mv.
 
1. Transporterer et større antal passagerer
I modsætning til elektrisk klassisk bil med elektrisk 4-hjulet, golfvogn med 6 sæder osv., kan sightseeingbil transportere mange mennesker, såsom vogne med 14 sæder og 23 sæder bus.
w1
2. Større kapacitet af lithium batteri
Til lsv-køretøjer bruger vi normalt 48V golfvogns lithiumbatteri.Til sightseeingbil bruger vi ofte 76V lithiumbatteri, og hvis det er 23-personers sightseeingbus, bruger vi normalt 96V lithiumbatteri for at sikre en rigtig god drift.
 
3. Scener for det meste på naturskønne steder
Golf buggy elektrisk vogn bruges normalt i private samfund, udendørs aktiviteter osv., mens elektriske sightseeing vogne normalt bruges i naturskønne steder, hvilket giver passagerer mulighed for at gå for bedre at forstå lokal historie og kultur.Elbiler er ikke som elektriske golfvogne, som vil give en fast rute at rejse på.
For mere professionel forespørgsel om Cengo golfvogne elektriske, hvis du er interesseret, udfyld venligst formularen på hjemmesiden eller kontakt os på WhatsApp nr. 0086-13316469636.
Og så skal dit næste opkald være til Mia, og vi vil meget gerne høre fra dig snart!


Indlægstid: 15-feb-2023

Få et citat

Skriv venligst dine krav, herunder produkttype, mængde, brug osv. Vi kontakter dig hurtigst muligt!

Skriv din besked her og send den til os