• img Golf

Jeg købte faktisk en billig elektrisk pickup på Alibaba.Dette er hvad der vises

Nogle læsere husker måske, at jeg købte en billig elektrisk minilastbil på Alibaba for et par måneder siden.Jeg ved det, fordi jeg har modtaget e-mails næsten hver dag siden da, hvor jeg spurgte, om min kinesiske elektriske pickup (nogle på humoristisk vis omtaler den som min F-50) er ankommet.Nå, nu kan jeg endelig svare: "Ja!"og dele med dig hvad jeg har.
Jeg opdagede først denne lastbil, mens jeg gennemsøgte Alibaba på udkig efter en ugentlig guldklump til min ugentlige Alibaba Weird Electric Cars of the Week kolonne.
Jeg fandt en elektrisk lastbil til $2000, og den så perfekt ud, bortset fra at forholdet var omkring 2:3.Den kører kun 25 km/t.Og kun én motor med en effekt på 3 kW.Og du skal betale ekstra for batterier, fragt mv.
Men bortset fra alle de små problemer, ser denne lastbil dum ud, men den er sej.Det er lidt lille, men charmerende.Så jeg startede forhandlinger med et handelsselskab (et lille firma kaldet ChangLi, som også forsyner nogle amerikanske importører).
Jeg var i stand til at udstyre lastbilen med en hydraulisk foldeplatform, aircondition og et enormt (til denne lille lastbil) Li-Ion 6 kWh batteri.
Disse opgraderinger koster mig omkring $1.500 oven i basisprisen, plus jeg skal betale utrolige $2.200 for forsendelse, men min lastbil er i det mindste på vej til at hente mig.
Forsendelsesprocessen ser ud til at tage lang tid.Først gik alt godt, og et par uger efter betalingen var min lastbil på vej til havnen.Det sad i et par uger endnu, indtil det blev omdannet til en container og læsset på et skib, og derefter, seks uger senere, ankom skibet til Miami.Det eneste problem er, at min lastbil ikke længere er på den.Hvor det blev af, ved ingen, jeg brugte dage på at ringe til vognmandsfirmaer, logistikfirmaer, min toldmægler og kinesiske handelsselskaber.Ingen kan forklare det.
Endelig erfarede det kinesiske handelsselskab fra afskiberen på deres side, at min container blev losset i Korea og læsset på et andet containerskib – vandet i havnen var ikke dybt nok.
Lang historie kort, lastbilen ankom endelig til Miami, men sad derefter fast i tolden i et par uger mere.Da den endelig dukkede op på den anden side af tolden, betalte jeg yderligere 500 $ til en fyr, jeg fandt på Craigslist, som brugte en større fladvogn til at tage en kassevogn til mine forældres ejendom i Florida, hvor Will ville lave et nyt hjem.til lastbil.
Buret, som han blev transporteret i, var bulet, men lastbilen overlevede mirakuløst.Der pakkede jeg lastbilen ud og læssede gerne kværnen på forhånd.I sidste ende var udpakningen vellykket, og under min første testtur bemærkede jeg et par fejl i videoen (naturligvis meldte min far og kone, som var der for at se showet udfolde sig, snart frivilligt til at teste det).
Efter en lang tur rundt i verden var jeg simpelthen overrasket over, hvor godt denne lastbil var i. Jeg tror, ​​at forberedelserne til en ødelagt lastbil hjælper med at sænke mine forventninger, og derfor blev jeg chokeret, da lastbilen var næsten helt bulet.
Den er ikke særlig kraftig, selvom 3 kW motoren og 5,4 kW peak controlleren giver den nok kraft ved lave hastigheder til at trække den rundt i mine forældres hus.Tophastigheden er kun 25 mph (40 km/t), men jeg accelererer stadig sjældent til denne hastighed på ujævnt underlag rundt om markerne – mere om det senere.
Skraldespanden er fantastisk, og jeg brugte den til god brug ved at samle haveaffald på jorden og slæbe det tilbage til lossepladsen.
Selve lastbilen er noget godt lavet.Den har karrosseripaneler helt i metal, el-ruder med nøglebremse og en komplet låsebelysningspakke inklusive signallygter, forlygter, spotlygter, baglygter, baklygter og mere.Der er også et bakkamera, stålhylder og sengerammer, kraftige opladere, sprinklervæskeviskere og endda et ret kraftigt klimaanlæg (testet i varmt og fugtigt Florida).
Det hele trænger måske til en bedre rustbehandling, da jeg nogle steder har bemærket en smule rust efter måneders lang sørejse.
Det er bestemt ikke en golfvogn – det er et helt lukket køretøj, omend et langsommere.Jeg kører for det meste offroad, og på grund af den hårde affjedring kommer jeg sjældent tæt på tophastigheden på 25 mph (40 km/t), selvom jeg kørte nogle landevejskørsel for at teste hastigheden, og det var næsten præcis de lovede 25 mph.time./Time.
Desværre er disse Changli-biler og lastbiler ikke vejlovlige, og næsten alle lokale elektriske køretøjer (NEV) eller lavhastighedskøretøjer (LSV) er ikke fremstillet i Kina.
Sagen er, at disse 25 mph elektriske køretøjer falder ind under kategorien Federally Approved Vehicles (LSV), og tro det eller ej, føderale sikkerhedsstandarder for motorkøretøjer gælder faktisk.
Jeg plejede at tro, at så længe NEV'er og LSV'er kan gå op til 25 mph og har blinklys, sikkerhedsseler osv., kan de være lovlige på vejen.Det er det desværre ikke.Det er sværere end det.
Disse biler skal faktisk opfylde en lang række krav, herunder brugen af ​​DOT-dele, for at være lovlige på vejen.Glasset skal være lavet på en DOT registreret glasfabrik, bakkameraet skal være lavet på en DOT registreret fabrik osv. Det er ikke nok at køre 25 km/t med sikkerhedsselen på og forlygterne tændt.
Selvom bilerne har alle de nødvendige DOT-komponenter, skal fabrikker, der fremstiller dem i Kina, registrere sig hos NHTSA, for at bilerne lovligt kan køre på vejene i USA.Så selvom der allerede er flere amerikanske virksomheder, der importerer disse biler til USA, hævder nogle af dem fejlagtigt, at disse biler er lovlige, fordi de kører 25 km/t, men vi kan desværre faktisk ikke registrere eller få disse biler.disse biler kører på vejene.Både fremstilling af disse produkter i USA og etablering af en DOT-kompatibel fabrik i Kina, der kan registreres hos NHTSA, vil kræve en betydelig indsats.Måske forklarer det, hvorfor den 25 mph 4-sæders Polaris GEM har brug for et blysyrebatteri på 15.000 USD og ingen døre eller vinduer!
Du vil ofte se dem for omkring $2.000 på Alibaba og andre kinesiske shoppingsider.De reelle omkostninger er faktisk meget højere.Som jeg nævnte, var jeg nødt til at tilføje $1.000 for det store batteri med det samme, $500 for opgraderinger efter mit valg og $2.200 for søfart.
På den amerikanske side var jeg nødt til at tilføje yderligere $1.000 eller deromkring i told- og mæglergebyrer, samt nogle ankomstgebyrer.Jeg endte med at betale $7.000 for hele sættet og en masse ting.Dette er bestemt mere udbetaling end jeg havde forventet.Da jeg afgav ordren, håbede jeg at undgå et tab på $6.000.
Mens nogle kan finde den endelige pris ublu, så overvej andre muligheder.I dag koster en elendig blysyre-golfvogn omkring $6.000.Ufærdige koster $8.000.Meget god i intervallet $10-12000.Det eneste du har er dog en golfvogn.Det er ikke indhegnet, hvilket betyder, at du bliver våd.Der er ingen aircondition.Der er ingen pedel.Døren var ikke låst.Ingen vinduer (elektriske eller andet).Der er ingen justerbare skovlsæder.Der er ikke noget infotainmentsystem.Der er ingen luger.Ingen hydraulisk dumper lad osv.
Så selvom nogle måske betragter dette som en glorificeret golfvogn (og jeg må indrømme, at der er en vis sandhed i det), er den både billigere og mere praktisk end en golfvogn.
Selvom lastbilen er ulovlig, har jeg det fint.Jeg købte den ikke til det formål, og den har selvfølgelig ikke noget sikkerhedsudstyr, der gør mig tryg ved at bruge den i trafikken.
I stedet er det en arbejdsvogn.Jeg vil bruge den (eller mere sandsynligt, at mine forældre vil bruge den mere end mig) som en gårdlastbil på deres ejendom.I mine første par dages brug viste det sig at være meget velegnet til opgaven.Vi brugte den på jorden til at samle nedfaldne lemmer og snavs op, trække kasser og udstyr rundt på ejendommen og bare nyde turen!
Den overgår bestemt gas UTV'er, fordi jeg aldrig behøver at fylde den op eller kvæle i udstødningen.Det samme gælder for at købe en gammel brændstofbil – jeg foretrækker min sjove lille elbil, der gør alt, hvad jeg har brug for på stedet.
På dette tidspunkt er jeg spændt på at begynde at modificere lastbilen.Dette er allerede et godt grundlag, selvom det stadig mangler at blive arbejdet på.Affjedringen er ikke særlig god, og jeg er ikke sikker på, hvad jeg kan gøre der.Nogle blødere fjedre kan være en god start.
Men jeg vil også arbejde på nogle andre tilføjelser.Lastbilen kunne godt bruge en god rustbehandling, så det er et andet område at starte.
Jeg overvejer også at installere et lille solpanel oven på førerhuset.Selv paneler med relativt lav effekt, såsom 50W paneler, kan være ret effektive.Forudsat at en lastbil har en effektivitet på 100 Wh/mile, kan selv et par kilometers daglig brug rundt om i huset fuldt ud opvejes af passiv solopladning.
Jeg testede den med Jackery 1500 solgeneratoren og fandt ud af, at jeg kunne få en konstant opladning fra solen ved hjælp af et 400W solpanel, selvom dette ville kræve at trække enheden og panelet eller oprette en semi-permanent opsætning et sted i nærheden.
Jeg vil også gerne tilføje nogle standere til liftplatformen, så mine forældre kan løfte deres skraldespande og bære dem ned ad indkørslen som en landevej til den offentlige vej for at samle affaldet op.
Jeg besluttede at sætte en racerstribe på den for at presse nogle ekstra kilometer i timen ud af den.
Jeg har også et par andre interessante mods på min liste.En cykelrampe, en skinkeradio og måske en AC inverter, så jeg kan oplade ting som elværktøj direkte fra en lastbils 6 kWh batteri.Hvis du har nogle ideer, er jeg også åben for forslag.Mød mig i kommentarfeltet!
Jeg vil være sikker på at opdatere i fremtiden, så du ved, hvordan min minilastbil klarer sig over tid.I mellemtiden, møde dig på den (beskidte) vej!
Mika Toll er en personlig elbilentusiast, batterielsker og forfatter til de #1 sælgende Amazon-bøger DIY Lithium Batteries, DIY Solar Energy, The Complete DIY Electric Bicycle Guide og The Electric Bicycle Manifesto.
De e-cykler, der udgør Mikas nuværende daglige ryttere, er $999 Lectric XP 2.0, $1.095 Ride1Up Roadster V2, $1.199 Rad Power Bikes RadMission og $3.299 Priority Current.Men i disse dage er det en konstant skiftende liste.

 


Posttid: Mar-03-2023

Få et citat

Skriv venligst dine krav, herunder produkttype, mængde, brug osv. Vi kontakter dig hurtigst muligt!

Skriv din besked her og send den til os